ETUSIVU     TÄHÄN MENNESSÄ     TULOSSA     MINÄ  
 
JAARON JA MERENNEITOJENMAAN PRINSESSAT

Jaaron ja Merenneitojenmaan prinsessat on Jaaron-sarjan aloitusosa. Kirjasarja kertoo nuoresta pojasta, Jaaronista, joka löytää isänsä salaisuuden. Kynät, joilla voi vaikuttaa tapahtumiin kirjoittamalla eräänlaista loputonta fantasiaseikkailua Häivemaailmasta. Tutustu tarinaan. Kirja palkittiin 2014 Möllärimestari-kilpailussa parhaana lasten- ja nuortenkirjana ja samalla kirja voitti Möllärimestari 2014-tittelin. Lue arvostelu

Kansiteksti:

Kuvittele mitä olisi omistaa kynä, jolla voit muuttaa kenen tahansa ihmisen kohtalon? Jolla voit suojella rakkaitasi, pelastaa tuhansia katastrofilta ja ehkäpä kirjoittaa pikkuisen tykkäämistä itsesi ja ihastuksesi väliin. Jaaron löysi isänsä työhuoneesta juuri tällaiset kynät.

Nopeasti Jaaronille kuitenkin selviää, ettei kynien maailma ole niin yksinkertainen kuin toivoisi. Jaaronin isä on ollut yksi seitsemästä Kirjoittajasta, jotka luovat kirjoittamalla rinnakkaistodellisuutta, Häivemaailmaa, jonka kautta voi vaikuttaa tuntemamme maailman tapahtumiin. Jotta tie onnelliseen maailmaan ei olisi niin yksinkertainen kuin kuvittelisi, on jossain Mustia kirjoittajia, joita kukaan ei tunne. He kirjoittavat kaaosta ja epäonnea Kirjoittajien rivien väliin.

Jaaron lähtee ensimmäiselle tehtävälleen, jota muut Kirjoittajat pitävät liian vaikeana aloittelijalle. Hän lähtee pelastamaan Merenneitojenmaan prinsessoja.

OSTA KIRJA

TUTUSTU GOOGLESSA